Norge i sommar??

Tro det eller ej. Men Norge har visat intresse, jag ligger på topplistan bland 400 ansökningar. Igår ringde dem från Grande Fjord Hotel, och ni kan nog gissa vart det är beläget? Jo, vid en Geiranger fjord - utnämnd till en av Norges mest natursköna platser.

Det ringde tydligen till mitt jobb i dag och bad om referenser. Min chef svarade enligt rykten: "Ta för helvete inte Anna ifrån oss". Det känns tungt att behöva lämna alla på Eurostop och jag har haft så roligt under de två år jag har arbetat där. Men Norge har inte bestämt sig ännu om jag får jobbet men efter samtalet i går lät det väldigt lovande och han var impad av mina meriter. Så det enda jag göra nu är att hålla tummarna och vakta mobilen. Om det blir av så får jag heltid (minst 38 timmar i veckan) och 115 norska kronor i timmen (140 SEK). Dels erbjuder dem billigt boende i campingstuga. Kan sommaren bli bättre? Har aldrig varit i Norge tidigare så det ska bli skönt att vara turist på fritiden.


Geiranger Fjord
- detta kan bli min c/o adress i sommar

Dagens gjort idag:

Plugg med gott samvete (regnigt väder från den ljusa sidan)

Vår ruset på Galgberget med kollegor: Det blev ingen löpning utan ett skönt lunkande med en avlutande pick-nick. Men fy va kallt det va efter målgången. Men med denna aktiva avslutning kommer man somna väldigt skönt. Dessutom ingick en goodie-bag med banan, alpro soyadryck med chokladsmal, tranbärsdryck och lite till. Så fick man lite godsaker till pluggande imorgon.

Dagens låt: Alexander Rybak - Fairytale (Norges bidrag till Eurovision Song Contest)